Nya bloggen!

Sorry bloggen! Nu bloggar jag på Devote.se! www.elinbergs.devote.se ! det är min nya blogg :)


Nya Bilder!






Ny header!


Mest bilder på mig o brisk that i like ♥

jag tyckte att den var bra i allafall! :) det är väll huvudsaken <3


Sjuk!

Hej hej bloggen! Sjuk i dag. I dag ska jag bara vila och ta det lungt!  vi ses!


Brisk den bästa!


Hej hej! I går var det hoppning och jag hade brisk! Det gick super Här kommer det Viedion och bilder och minnen ♥


inte super bra!


Tillsammans är vi oslagbara!

55 cm! Du är helt klart bäst!!


Vad ska jag göra utan dig? Du är Heltklart bäst!



På lördag kommer vi att vara bäst ♥


Ledig!

Fy faan vad skönt att bara ledig! Fick sova ut i natt. Skööönt. Känndes som om jag inte hade sovit på as länge. I dag vill jag till Alby men jag måste hitta nån att åka dit med! Jag har ringt Alicia men hn svarar inte sen så har jag messat men jag har inte fått något svar! Sen Vid halv fem måste jag vara hemma jag ska ju rida i dag ♥. Hoppning med Brisk. nu kanske jag kan åka med Jonte till Alby! Nu lite minnen ifrån lycka + elin


 Älskar er <3
 Allt för mig ♥

Ses <3


Söta / bra Låtar!

 

LOVE YOU JUSTIN BIEBER <3

BODABORG!!!

Hej hej mina läsaren. Jag är super trött men här kommer det lite!
I förr går börgar vi med. I fredags så sov jag och Alicia hemma hoss Yasse. Så kollad evi på Andar finns dom jag var tyyp as rädd fast det var as spännande. Sen i lördags så gick vi upp 06.00 eller jag iallafall! Dom andra gick upp  06.30. Sen så fixade vi oss och vid 07.40 så gick vi tillskolan och mötte hela klassen. Lycka åkte i Linneas bil eller det var bara Katta som inte åkta med dom sen så Åkte jag Elli Katta (kattas pappa) och Nilla i Kattas pappas bil. Vi hade kul. Sedan så Åkte vi till Bodaborg. Där var jag i gruppen Yasse och madde. Vi hette tyyp Måsart elelr någongting. Kommer inte i håg. Efter alla Banor så Åkte vi till Bodaborgs Campen. Där börgade allt Det roliga. Vi badade i havet vi Grillade och vi hade det as mysigt. Sen så gick vi tyill det ` Läskiga` huset. Där berättade En kille en Historia  som handlade om huset. Det var Faktiskt läsktigt så jag gick inte spök rundan eller spökvinden.Sen när ´det var Lägg dax så låg jag och Smsade ♥.  Sen vaknade jag upp och var skit förkyld. så Grattade vi Klara som fyller 13 idag.  Men sen så Åt vi Fruckost och sen börgade det Rengna. Så gick vi och Packade. När vi åkte hem så messade jag och då åkte jag med Mandis Nilla och Katta! Jag har haft en kul helg Älksssskar er


hej då Tyresö!

Hej. Hehe hade ingen annan Rubrik. I morgon kl 08.00 är det Hej då Tyresö. Vi ska till bodaborg , klassresa. Det kommer kanske inte bli någon uppdatering alls så. Jag  ska ha med mina saker till skolan bara för att jag ska till Yasmin sen!  Ska ju sova hoss henne! Jag har ingen laddningb på kameran så det blir inge ;/.   Men nu ska jag gå trill skolan ♥


Sova hoss yasmin..

 Imorgon! Jag o Alicia. Vi kommer att ha det as bra. Ses <3


Skolan!

Hej hej Läsarna. jag sitter i skolan nu! Jag är ledig. Eller jag har inget att göra.  Vi har So och jag har bloggandet.  jag blev klar för 2 veckor sedan och nu fick jag sitta lite vid datan! Min syster Måste logga in efter som att jag måste Prata med henne om lite viktiga saker. I morgon så ska jag Kanske Sova hoss Yasse med Alicia. Vet inte om någon mer ska sova hoss henne.


Skolan

Ska snart gå till skolan! +måste fixa mig!


Cahttar!


Bloggar kanske sen! jag Chattar nu :)

Har kommit hem!


Hej Hej bloggen och alla läsaren :D  Nu kom jag nyss hem i från Stallet. Jag skötte Pärlan! I dag har Den varit en Bra dag Fast tre Höljd pungter. Mitt marsvin Tim har kommit hem, alltid en Höjdpungt att vara med Pärlan! Kommer saka henne som fan under helgen. Jag kan ju inte sköta henne efter som att vi klassen ska åka på klass resa så det blir inte så det blir Förmodligen inte upopdatering. Joo innan jag går här i från Sen när jag kommer hem, Och den sista Höjd pungten som inte är den sista! men iallafall. Att vara med Bästavännerna ♥


Seriöst! Måste Äta :P  hej då!

Tyyp sjuk!

Hej hej bloggen och Läsarna! I dag  mår jag inte bra. Jag Kan inte vara med På Gymnastiken :(. jag som har börgat gilla den!  Vi får se om jag kan vara med på musiken. Jag har Huvudvärk hela jag är varm och så.

Vi får se om jag orkar hela dagen men glömm inte att kolla på: Ses

Globus<3

HEJ :D!  I dag hade jag Globus Det gick Skit bra. Ni kan ju se Själva :

jag är Super Glad och Stolt över mig själv!

Video inlägg!


Första videoinlägget :D Inte super Bra ljud men änndå! :)

Ny video!

Hej hej. En ny film när jag rider kommer I kväll om Min kamera håller! På ridningen i dag så ska vi hoppa Bana Det är Därför. I skolan ska jag va med Linnea Cajsa Yasse och Alicia. Om Yasse kommer ska jag ju Vara med henne med. Men jag vet itne om hon kommer. Sen Efter skolan ska jag Derekt hem och Byta om o Vänta på mamma sen Cycklar vi till stallet :)
ses ♥


jag o sara rider!


Caktus<3 Elin!

Tror jag har blivit kär! I dag på ridningen hade vi lös hoppning och vi hade Caktus. Jag skrittade fram honnom och skrittade av. Han var så duktig för att vara han. Han är super töntig för honder och sånt men i dag fegade han ur lite men han var super bra. Självklart fottade jag. Jag tänkte att det blir kul om jag har fotton på löshoppningen. Sen fottade jag min Lilla Brisk! Jag tyckte det Var super kul med Lös hoppningen!  Nu lite bilder:


Min Sötis ♥

Polly som jag Fick Leda ut :).

Brisk ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Love you Brisk! I morgon så blir det Hoppning med Globus! <3


Stallet och skolan!

hej hej bloggen och alla mina  läsaren. I dag var ajg i skolan Yasse kom inte i dag :( men hon kommer Tyyp i morgon. Dagen har faktiskt varit Rätt okej. jag längtar Fett mycket tills Klassresan på Lördag. Det kommer bli fett kul! om ca En timme ska jag gå och Möta Ullis och Sara. Åker ju med dom varge gång till Skutan. Eller varge lekiton alltså varge måndag. I dag ska vi ha Teori ingen ridning. Anntingen ska vi lös hoppa eller Linda hästens ben. om vi ska linda hoppas jag att jag får linda Brisk ben. Men jag vet itne hur det blir! Tror att det Blir lite bilder när jag tänker efter!
Ses!


Skola i dag :S!

Hej hej. Jag är skut trött men Man måste ju till skolan! men ska kolla på tv nu! ses


MÅSTE SES!

Roligaste är vid 0.42 !

Sorrý har mycket på g!

Hej hej bloggen förlåt att ajg inte har bloggat men jag har mycket på Gång. Jag har en häst blogg nu med en kommpis så om ni gillar hästar gå in på bloggen : www.horseeslife.blogg.se . I dag har jag varit i stallet med Sara och Frida. Men mest med Sara. Det är Sara jag har Hästbloggen med. Nu kommer det lite bilder. Jag har inte så Bra bild kvallet'e men det är ju bilder iallafall!

 
I går var jag ju hoss Kusinerna och då fottade vi lite!

Jag gör en volt på Stutsmattan!

Yay!

hehe!

Pärlan I dag!! Vi ses!


yeay!

Nu sitter jag hoss kunsinerna. Vi har badat solat och hoppat stutsmatta. Ska gå och bada! Seya Saknar etr

Sara senare!

Hej hej bloggen. Senare i dag ska jag vara med Sara. Ska bli Kul! I går så såg jag filmen Marley and Me! I slutet Så tyyå grät jag. Fast den var änndå rolig. jag kom och tittade på den i tyyp mitten. Men jag och Sara ska vara i stallet , Om vi kan va. Men vi / jag kommer att fotta i dag så det kommer bilder till bloggen!

 
Filmen var så bra!

En sak som ni kanske inte visste. Pärlans bror är en kändis! Det är Totilas. Dom är Faktiskt rätt så lika!


Saknar!

Vill åka till stallet och Pärlan. Det har bara gått 3 dagar sen Sist men jag saknar henne! Här lite bilder på mig óch henne!

 Hehe Finaste bilden!


Minnen´som aldrig Glömms!

 Kommer aldrig Glömma något minne med dig yasmin
 glömmer Aldrig dig Vojaz!  RIP Vojaz!
 Kan inte och kommer inte glömma dig!
 Du gör min Dag Färgad! att du finns Betyder Mycket För mig!

 Jag har Världens bästa minnen med Dig Gera! nu Blir det Värdens Värsta. minnet Då det är sista gången jag ser dig!
 Älskar er!  ♥

NYÅR 2009 Älskar er!



Vaknade nyss!

Hej bloggen jag vaknade nyss!


 Hehe. Jag vaknade vid Elva. I dag ska jag tyyp inte göra nånting. jhag ska kanske vara med en kommpis. Frida. Men det betor på när hon kommer hem. Har inget att blogga om vi ses!


Natti!

har varit ute med Yasse till halv Elva! Ska Sova nu! Ses  Jag och yasmin Julen 2009'
Älskar dig yasseh <3 ♥


Till henne!

Okej för dig som skickade Kommentaren, En till fråge stund!!!


hemma!

Föör ca kanske en timme sedan kom jag hem! har inget att blogga om Bloggar sen! Puss!


Min Staaatestik!!!!!

Heej alla söta läsaren. Jag är faktiskt Glad. I förr går och i går har jag haft Lika många besökare! Deeet har gått upp med 7 Besökaare! Hoppas ni följer min blogg. I dag så ska jag inte göra något scp. vi får se när jag kommer hem om deet blir sent eller tidigt. Blir det tidigare änn åtta... det blir det Säkert men ialla fall så ringer jag till nån och frågar om nån kan va! Elleer något sånt. Just nu sitter jag och Chaaattar med frida K.
Kul att se dig Igen Bebis <<3

tIMMYBOYEN! ♥
byebye


50 Inlägg!

detta är Mitt 50 de inlägg på mindre än två månader.  Har haft bloggen sedan :  22/4-10! Har inte >Änns haaft den i en månad.. ska sjunga sing star nU!!! Ses Älskar er!


´Jusstin Bieber is the best EVER!!!

Såååå Söööööööööööööt!!!

Före Efter Bilder!

Lite Före och efter bilder... jennifer har Noppat mina ögon!

 Före


En efter Bild....

Daagen Fråga    vad tyckte Ni var finaaast ? :)  Jag tyckte det Nya var bättre!! <3 vi ses Och glömm aatt inte svara!! <3


Syyster!

heej! Nu sitter jag hoss Jennifer min syster! Ska sova här. Ientligen skulle jag varit med Frida men Jag åkte hit... Ska bli super kul!
  
Här är en liten Bild på tims bur. Tim har flyttat hit nu är glad att han mår bra nu!

Det är Jennifer Som har fottat. Här Är lilla sööööta Tim ♥

Jag Sitter och bloggar...  Nu ssitter jennifer och Viker Jag ska vara inne lite på Facebook.. Ska kolla runt lite på anndras bloggar! ses <3


Hellu!

Hej hej bloggen och alla min läsaren! I dag mår jag inte så bra.. jag har ont i halsen mm! Men jag måste tyyp gå! Nu på morgonen har vi ett stort prov och jag HOPPAS att vi får gå när vi är klara!   Det ska bli så sköt med Lov/ Lång helg. Jag vet inte om jag orkar till Pärlan i dag... Eh joo det gör jag. Jag Cycklar dit! Så Kanske hon får mig att må bra! måste gå hej då!



 
Bjudfer på!


Globus!

Lite fort nu! jag red Globus och det gick bra. ses <3


ELIN SVARAR PÅ FRÅGE STUNDEN!

Postat av: hanni

1 Villka är dina Bästa vänner?
2 vad är ditt favorit djur?
3 vad heter hästen du rider på bilden



1: Cajsa Linnea Alicia `Yasse Katta och Frida!
2 : marsvin eller Delfin!
3: Brisk heter han;)


2010-05-10 @ 14:39:03
URL: http://hannabillkaktus.blogg.se/


Postat av: liza

hur många syskon har du?
har du nåt djur?
vad heter du i efternamn? (vet nog egentligen har bara glömt bort :P)
är fjordingen lätt att rida?

1. Jag ahr 2 syskon!
2 berg!
3 jaa han är rätt lätt att rida :;)


2010-05-11 @ 07:19:08
URL: http://lizazliv.blogg.se/



Postat av: Mimmi

Du rider ju... Kan inte du lägga ut en Voideo När du Hoppar? Så vi kan se? Du rider säkert Super bra!

Vem är din idol?

 

1 Joo det kanske jag kan ... när jag tävlar!

2 Justin bieber!
¨

2010-05-11 @ 07:37:35
URL: http://mindag.blogg.se/


Postat av: har inge blogg!

super Fina bilder på Dig och Hästarna! Vem fottar?

Villka stall rider du i?

har du en kille?

Gillar du nån?

Gillar du dina Rid grupper? '

vad är din häst drömm?



1. ullis eller Mina kommpisar!

2 Skutans och Fårdala!


3 Nej


4 ja

5 Själv klart! <3

6 att jag får en häst!

2010-05-11 @ 20:12:06

Postat av: Alicia

1.Vem är din favoritartist, förutom Justin Bieber? :)
2.Vilken är din favoritlåt?
3.Kan du spela något instrument?
&
4.Om du fick flytta var som helst i världen, vart skulle du flytta? =)


1 jason Deulo <3

2 what She Say eller Baby!


3 Nee men jag brukar Spela Lite Oseriöst! :)

4  USA OFC <3

2010-05-11 @ 20:36:09
URL: http://rockitout.blogg.se/


Postat av: sosso

Om du fick en chans att träffa justin bieber, vad skulle du göra då?

Har du fått en fjording att gå iform nångång? :O ;)



1 GISSA! JAG SKULLE TYYP DÖ!!!!!!!

2 Min ridlärare säger att jag rider alla hästar på Skutans i Form!

-05-11 @ 20:43:37
URL: http://hejpodig.blogg.se/


Postat av: Sosso

Det blev fyra frågor :) den första är lite konstig, men ändå ! ^^ haha :)

1.Om du hittade en väska med fylld med 1 miljon kronor, skulle du behålla den, eller lämna in den till polisen ?

2. Sminkar du dig ? I så fall med vad ? Vilken mascara o s v... :)

3. Favorit häst ras ? :)

4. Vilken kändis skulle du helst vilja dejta, förutom Justin Bieber ? :)

haha :)



1 Emm  jag skulle tyyp jag vet inte :P  skulle ta!

2 aa jag sminkar mig men det är olika! :)

3 hmm Fjording OFC <3


4 jason Deulo! Eller CHRISTIAN BEADELS OFC <33


Postat av: Therese

Halloj elin :)
undrar vad du vill bli/jobba som när det är dax för det?
vart rider du fjordingarna någon stans?
har du helt lämnat jonas brothers haha XD

1   Hmm.. Vetrinär vill jag bli! ;)
2 Skutans Gård!
3 Tyyp.. :)




Postat av: Fanny

1. Vilka dagar rider du?
2. Hur länge haru ridit?
3. Vem är din favorithäst att rida på TRF?
(förutom Gera)
4. Är du skötare i det andra stallet?
5. vad är roligast, hoppning eller dressyr?
6. Vad är det högsta du har hoppat?
7. Vem var den senaste hästen du red på TRF?
8. Varför valde du att bli skötare på just Minty och Pärlan?
9. Vad är roligast, att rida ut eller rida på ridbanan?
10. Hur kom det sej att du började rida på Skutans?


1 Måndagar och Tisdagar

2. 6 år!


3 den var super svår!  Minty tror jag!!

4 nej

5 hoppning

6 75-80!

7 I dag red jag Globus!

8  jag skö´ter inte minty men Pärlan för att hon har världens Sötaste / bästa Personlig het! hon är så snäll!

9 Rid banan!


10 Jag fick det i Presentt!


tack för alla frågor! hej då!


Caktus<3<3<3

I går på ridningen hade jag Caktus. Han är ett Arabiskt Fullblod som är 1.53 i manken. vi hade Förberedande hoppning och Caktus är Rädd för Bommar och så.. han gick Super fint och jag fick några små skut över dom snä upp höjda bommarna! han var super mysig. Jag ska Hoppa Brisk men några hopp ska jag hoppa med Caktus!  jag och B risk! ska snart gå! och Glömm inte fråge stunden Den avslytas på Torsdag!     



ÄNDRINGAR DEN AVLUTAS NU!


Fråge stund!

 Fråga vad ni vill!

Godmorgon!

Heej... I dag börgar jag nio. Så jag går kanske tio i eller något är inte klar änn! Har tyyp inget att blogga om så.... Men jag slutar kanske tyyp vid två i dag.. Ska plugga lite då. Vi ses!


i förra!

I Förra inlägget Pratade jag bara om den somSkrev så där inte ni andra!


Onödig!

Du som ahr kommenterat "Häst slyna" Till Pärlan ( efter som att det bara var bilder på henne) Jag tycker att det är onödigt att kommentera om man inte har något snällt eller  Vettigt att skriva!   Jag blir Jävligt sur! 





Skit i det `:)


Ny Header och dagen!

Yeeeey! Fixade det...

Heej bloggen och alla läsaren. Jag fixade en Header. Den kanske inte är Helt Perfekt men asså den är den första och jag är Ganska nöjd. men i dag stod jag ca i en timme och Bara gosade med Pärlan sen så skötte jag henne med. Jag fottade ganska mycket i boxen! Bilderna kommer i detta inlägg. I morgon är det Skola och Ridning. På ridningen så ska jag rida pogrammet: L:B1 Måste plugga till det sen måste jag plugg matte oxh No. Det står att Desaingen är av Desingnadavdesingn make upp. Men jag tog en Kodmall där i från och la till en Header. För att min kodmall fattas det saker på så jag tog från min gammla blogg. Det står ju typelinone.blogg.se <3. Exakt så stod det! NU BILDER:
 Älskar dig Pärlan!
 Hur blir allt när du lämmnar mig?  Pärlan är stor jag är liten. Älskar dig Pärlan! <3
 Öronen uppot handen på mulen. Alltid vi älsk!  Bloggar lite i kväll!


Stallet halv....

 Välkommen Hit! ♥

Ska vara i stallet Halv elva elva!

Hej bloggen.. Som ni vet så ska jag till stallet i dag och Sköta Pärlan ♥. Svar till hanni 

Postat av: hanni Varför Blev Du just skötare på den hästen som du sköter nu? Hur ser hon ut Hur är hon Och Är hon snäll?
jag blev Skötare på pärlan för att hon var snäll och itne bara för att hon var fin utan för att Hon var Gostig och Super snäll. Nu har vi lagt in bilder på henne så du får se hur hon ser ut. Enlit mig är hon En super fin häst. Hon är super Duper snäll!  Det är Alltid lika kul att träffa Henne!  Här är Lite info om henne: Pärlan heter Ientligen :PALBURGA  Men hon kallas Pärlan. Hon är Född 1997 den 8 Juni. Den dagen är jag i stallet Fast jag sköter inte Då men jag rider. I manken är hon ca  167 lång. Hon är Värkligen super Snäll Här kommer lite bilder som jag själv har fottat på henne!
 jag har fler men det är tyyp Nästan bara på hennes Mule <3 ;). Lite mer Om igår:
I går hade jag så tråkit så jag ställde mig och Diskade.. Det var faktiskt Inte så jobbigt. Sen så städade jag lite och så! Detta blir ju ett Häst inlägg så  jag ska nog Fortsätta detta inlägg att skriva om hästar... Nee inte bara men jag ska oxå Lägga inte bilder på Rummet. det har jag ju lovat! Men jag ska lova nu att det kommer bättre bilder på Pärlan, i dag! 
  Jag har ett litet Rum men snart kommer jag Få ett Stort!
Mina tre Bieber Plancher. Jag har Fler!!!! nu lite mer biler av Pärlan!
 Klicka på bilderna för att dom ska bli större. Men nu ska jag ´fixa lite med bloggen!


F

Centrum.... <33

Heej bloggen och alla läsare. I dag har jag varit med Frida i Centrum. Vi hade As kul tyyp. Vi fick en Keps av Tyyp Någa Försäljare, sen när vi tästade kepsar så Råkade vi Lämmna Kepsen där inne xD. I morgon Blir det Tidigt i väg till stallet. Ska sköta Bebisen Pärlan! Så här ser Denna och Nästa vecka ut:

Söndag: Sköta Pärlan och Plugga      Måndag:  Rida på Skutans och plugga     Tisdag: Rida på Trf och Plugga

Onsdag: Prov och sköta Pärlan    Torsdag: ledig  Fredag: ledig :) <3♥
Har fixat Önske målen till er. Har fixat Bilder på mitt rum Men jag har inte Laddat upp dom. Men ni får dom i morgon! Ses <3


m

Frida i dag!

Heej Bloggen I dag ska jag Vara med Frida och vi ska tyyp... eh Skit it! men nu ska jag strax Göra Mig iårdnging!


---.---

Gick hem i från skolan!!!

 

Heej! I da gick jag hem ifrån skolan!


,,

Inte På blogg humör!


Mår itne så bra i dag så jag är inte på blogg humör-. efter Skolan var jag med Jonte. Ses!


,

Inget Bloggande I går sorry!


Heej. Sorry att ja inte Bloggade i går men jag orkade inte och jag hade mycket att Göra. I går var jag inte Mde på gymnastiken efter som att jag har så ont i min rygg sen i tisdags. efter skolan i går så Va ja med Yasse och Pluggaed till Halv fyra. I ca  en timme. jag har En bild som jag kan lägga ut på mig och gera! i dag ska jag tyyp Stanna lite I skolan juste jag Klippte mig tyyp nyss, jag blev Rätt Kort men jag blev Nöjd. Bilder kommer på det nu. Eller snart laddar upp dom så bloggar så länge. Sen så Vet ja inte men jag kanske Ska vara med frida Sen men ja vet inte. Nu kommer bilderna!!
 
Hur ska jag kunna klara mig Utan dih?

hehe Se vad kort det är!

Omg ser helt muppade ut men det är iafall en bild! ses!


.

Rasten är bäst Men Lekitonerna är säämst!

Åå -.- Är fett trött!! ja red Gera och det Gick så där! Aja sen så I skolan var jag med Lycka och lite Nilla. Ska Gå jag vet det Blev inte så långt men aa! Pöss!


-

Rubriken Skriver Jag här nu :P xD


Hade Ingen Bättre Rukrik. Men jag ska skriva Rubriken där nere nu efter som att det är svårt att läsa Den gröna. Eller jag tycker det, Sees <3


......!

Ridningen Och dagen!



jag hade en ny häst i dag hon hette Hilda Det gick Så där.

I dag så Var jag med Lycka. Dagen hgar varuit bra. Har inget att Skriva om ses Puss!


Skolan!!

Sitter i skolan!


Nu sitter jag i skolan och Bloggar hehe. Läraren Är inte här så  jag passar på att blogga lite. Efter denna lekiton är det Musik nu har vi Svénska. Fett Tråkigt Seriöst. aja ska Börga Snart. hehe. men vi ses <3



Är med yasse Linnea Katta Yasse och Alicia!!! Ses ♥

 


Dagens Klädsel!

Dagens Klädsel!


Min dagens Klädsel. det ska stå 07:56 jkag ser Hämsk ut har inget Smink!


Så söta!!

Som ni kanske har Märkt så Är jag vaken!

;) Jag Drömmde Världens Bästa drömm som ja Önskar ska hända i värkligheten. Efter Skolan är det Ridning. kJag är Fett trött men aja Skit I det!

 

 Fett söta Dom är!
Ses! // Elin

...

Om han kommer....

Blir det Ingen tävling. Tävla kan jag Göra flera gånger om året men hur många gånger Kan jag se Justin Live?

<3


NEJ!

Neeeeeej Inte den 29/5!!



Uppdaterat 30/4:
Det finns en mycket stor möjlighet att vi i program tre den 29 maj får se den nya flickfavoriten Justin Bieber. Sommarkrysset har även en nära diskussion med den engelska popstjärnan Kate Nash samt den amerikanska RnB-stjärnan Jason Derulo om ett eventuellt deltagande i programmet.
Det är Den dagen jag ska tävla Undra när jag kommer hem för jag SKA KOMMA I SÅ FALL!!


LOVE YOU ;)


heej!

 Fett Bra dag!!


En sak gorde min dag Till den den Var. ´Ja och mamma Var och Handalade sen Gick jag upp till Yasmin och tog mina saker sedan gick vi hem och kastade lite saker. Sen Gick jag ut och Cycklade lite! Sen så gick jag hem OCh börgade Läsa på en Bok som är super Hämsk! Den heter: Snälla pappa nej! Den Delen jag har Läst är Super Hämsk. Tack för dom två gulliga Kommentarerna på Förra inlägget!
SVAR TILL HANNA: Jaaa självklart kan jag Lägga ut bilder på mitt rum men inte i dag :)
inga Bilder i da men se´nare kommer! ses :) :D


Bättre!

Heej bloggen Nu kommer det lite Bilder och så ifrån i går!

På båten Melinda Alicia Och Cajsa ! ♥


Ni ska veta Även Fast jag Inte Vågade Åka Jetline så Hade jag bäst!
Älskar er! <3¨

Älskar dig Yasse. Best Friedens 24/7 ♥
Bästisar i 3 År nu <3

Kommer Aldrig Glömma dagen som Var i går. Vad som änn händer. Jag hade Så kul med Er Tjejer.
Även Fast jag inte Vågade Åka vissa saker som jag ville det spelar ingen roll jag hade As roligt med er.
Älskar er!!!

´
Yasse Jag Melinda <3

Melinda Jag Yasse! ♥

Vi ses // elin


JUSTIN BIEBER I MÅLBROTTET




<3 ♥<3

 >Älskar dig Justin Drew Bieber!
<3 Forever!


Bättre....

Uppdatering ska jag fixa. Jag ska Inte Bara göra om dagen Utom om lite Mode och Kändis nytt och så. Sen så ska det KOmma in Fler Bilder som passar in till bloggen eller framför allt Som passar in till texten.


KÄR!!!

Asså Seriöst Hur kär får man vara ?
jag Har Gillat en Kille i mer änn 6 Månader nu, och det  går inte Över!

 <3 Älskar er <3 och Dig!

Sjuk tyyp!

F****N

Heej bloggen. I dag var vi på grönan men jag blev sjuk så jag åkte hem </3.

Aja jag hade Iallafall kul med er <3 :)

Ses!  Bilder kommer senare!


RSS 2.0