Åhh!

LÄNGTAR!



Så mycket Tills i morgon. I  dag ska jag sova hoss Yasse <3 Det kommer att bli fett Roligt imorgon Seriöst. Längtar som fan. I skolan var jag Med Linnea Katta Alicia cajsa och Yasse.


Spöken hoss Yasmin!

Hej . När vi satt och åt så åkte Där skivan upp. Aja det Var as Läskit, ska gå Puss på er!

BORING...

Med skola. Heehe. I da efter skolan ska jag vara med Yasse.I skolan ska ja tyyp vara Med Alicia Cajsa linnea Katta och Yasse. asså Fy f*n vad jag länktar tills Lördag Asså Vi kommer att Ha så J*vla kul då! Undra Om ja kommer våga Åka fritt fall. Hoppas det Men jag vet inte. Hehe. Vad Tror ni? Här kommer Dagens Fråga Vilka Saker Tror ni att jag kommer att Banga på gröna lund?
skicka en kommentar! Vi ses <3


Skolan <33

heej. I skolan Har jag varit Med Bom bästa Yasmin LInnea Alicia Katta och Cajsa Älskar er!Efter skolan gicl vi till Centrum!!!  Har inte Några Bilder i från idag sorry ;) Men en video på en as Bra låt Kommer!

 Fett Bra Låååt!
Älskar er!

Skolan Med Lycka :)

Heej I dag har jag varit med Linnea Yasse Cajsa Katta  Alicia  och Lite Nilla. Men Aa. hehe. Jag Gorde illa mig ¨ågra Gånger i dag :P i skolan. Pallar itne Skriva men Här Komemr det lite Bilder!!
 Sötisen Alicia <3
 Söta Cajsa!!
 Alicia Cajsa Linnea och Nilla :) <3
 Katta Alicia Yasse Och nilla :) <3
 Hehe jag och Frida Fottade Oss i gräset. Frida Var intte Den seriösaste men jag Låg och Skrattade så det Var väll inte jag Hället. Men hon ville bara Göraa Asså Roliga Miner, eller Hin tycker Att Dom var roliga <3
 hehe! Sprang som en Galning tyyp.
 Värsta Driv Bilden med Sötaste Yasmin! Eller Asså Hon var inte Ledsen. Om man var sist I kön vid ben o jerrys skulle Man Hålla i den. Hehe. Höll i den i ca 3 Min :P
Älskar er! ses !


I går+ I dag!

Heej! Kunde inte blogga i går. Jag hade Brisk men ja tänkte Inte Prata så myket om det! det gick bra iafall! I går i skolan Var ja med Linnea Yasse Cajsa och Alicia. På Lördag ska vi tyyp på Grönan. ja fick och cajsa tror jag ;) men vi får se hut vädret Är men det Sägs att det kommer att Vara Fint! men Nu Lite BIlder!

Bilderna Från i går Blev inte Super Men jag tar Några!



Av Sittning. Kanske Kommer bilder Ifrån Skolan i kväll!


Heellu!

Hellu bloggen och Alla ´Mina läsaren. I dag är det skola och Ridning. På ridningen ska mamma med och Fotta. Så jag ska Derekt Hem efter Skolan! I går när jag var häst Skötare Fick jag Några skador Men det gick Bra! två bränn märken sen så Gick Zzoya på mig hela tiden så ja har ett litet Blå märke på hälen Sen så Gick Hon på Mig för att Busa lite.Sen När vi red Hem så Hoppade vi Lite Ute och Zoya ville hem Och När ja saatte upp och skulle Hoppa så Blev Hon super Sinkig. hon gick Fram men Näör ja hoppaed i trav Över dendära SnöSaken Hoppade Hon Över en till snö hör Och Hon hoppade minst 90 På längden och minst 80 På höjden så hon hoppade långt :). Men det gick Bra Fick Bara ont i ryggen! Sen så Red Milotte ZOya hela vägen hem.Så jag fick mig en liten Rid tur. Sen I skolan Så ska vi Först Ha Mentorstid Sen Spanska! -.-. Men vi ses och NMu lite Bilder i från Tävlingen och Ridturerna!
 Jag Med Min skit Snygga jacka xD Och zoya!
Elin Den Gladaste Och den Bäste Hästskötaren :P :) Hehe <3
 Milotte Du var super Duktig På tävlingarna! detta Är 50 cM!
 Milotte och Zoya Där jag nästan Ramlade av!! Fast Det Var bakom den dära!
Mina Sötisar!!
Sen red Milotte Lite I skogen <3


Milotte <3 Elin :D

Heej! Jag orkar inte Skriva Så mycket jag är super trött men här kommer lite bilder!
 jag och zOya!
Mina Söta tjejer =) mycket Fler bilder kommer I morgoN!


I väg!!

Ska i väg snart! Ska bli super kul...
Hehe! ses :)

Centrum!

Heej hej. Jag och Mamma var i Centrum och Handlade lite mat! Här kommer lite Bilder!!



Innan Centrum!

´Min nya Mobil :D
 
Asså¨jag är lite Galen <3 Vi ses <3


Hemma!

Hej Hej! Vi var i IKEA sen så åkte vi till Herom city! jag hanlade ett spel. Sen så Åkte vi til Cattis min gudmor. Så fick jag en ny Mobil! Den är Skit Snygg, jag fick den för att den var sönder. Det var en lucka som hade lossnat Men den funkar! ♥
 
Faan Detta Var tyyp I Julas. Hehe Hade bara lust att ladda in en bild!!
Vi ses babs!


Grattis!

Grattis Bästa  Frida på 13 År dagen <3

I går + i dag!

Heej! Sorry att jag inte bloggade mer  i går! Men Mamma kom hem vid åtta och då tog hon datan. Men som sakt i går var jag med Frida! Vi Var ute Hela Tiden. Sen så Rengade det ju! Men vi  va´ ute änndå. Vi är så Galna! Sen Så åkte jag hem och satte mig framför datan. Sen så åt  jag Lasang (stavling) och en Piråg. Pontus gick och Hanlade. Sen så Sjöng jag Med musik :P när mamma kom hem! Och Jag kommer Upp på Finaste Någon kan få dom hösta tonerna  till oich med fast jag sjöng med MIn  vanliga röst. Jag blev lite Hes efter men det gick Super bra!  I dag ska jag till IKEA med Cattis och Mamma.

 Live!
 En bättre Verision! Heart for you!

Fryser!

Heej. Nu sitter jag och Frysar jag ska äta nu ses sen!

Gooodmorgon :)

Hej hej. I dag är det skola. Sista dagen!! Efter skolan så ska jag vara med Frida. :D. Vet inte Vad jag ska blogga om! hehe. Jag och www.pahastryggen.blogg.se Frida Ska Kanske Vara i stallet men jag vet inte. På söndag blir det Mycket Jobb för mig. Ska Vara Med Milotte och Zoya. Milotte ska Tävla Hoppas det går bra så att hon får Placeringar. :).
  Lyssnar jag på!!<3 Hej då!
 Denna bild Bjuder jag på det är På mitt förra marsvin! Han har flyttat till min syseter nu! Saknar dug Baby!

Ny blogg!

Hellu! Elin här, jag bloggade på Cyda.blogg.se men det blev Skit konstigt så nu bloggar jag här. I dag har jag varit med http://alicialenander.blogg.se/ Alicia http://justinbieb.blogg.se/ yasse Katta  och http://tyyyphansson.blogg.se/ Linnea. Efter skolan gick jag upp till farmor och farfar. Skrev ut låt texter. Sen Så fick jag Sjus hem och så Nyss Chattade jag med Sötaste Finaste Milotte! En av mina Bästa vänner. Hon har en Egen häst som heter Zoya. På söndag så ska jag och Milott rida. Milotte ska tävla och jag ska få Trava och Skritta Zoya Kanskse kommer bilder. I morgon Kanske Jag ska vara med Frida, ska Ringa henne strax. På måndag ska Vojaz Avlivas! Är inte den gladaste. Men det är ju Bara för hans bästa Han är halt och Kommer aldrig bli bra så...  Jaa Det var väll allt för i dag. Kommer en bild på Mig och Vojaz 2009!
 Åhh Baby You Are The best ever!( header kommer!)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0